Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Copenhagen Jazz Festval 2022 · Charlotte Munck·Søren Gemmer·My Lambertsen/SLØR

Dato
Onsdag d. 6. juli 2022, Kl. 20:00 til kl. 21:00
Sted
Sankt Markus Kirke, Forchhammersvej 12A, 1920 Frederiksberg C
Pris
Gratis entré

| ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ |

CJF 2022 i Sankt Markus Kirke

Charlotte Munck·Søren Gemmer·My Lambertsen/SLØR

 

Charlotte Munck - stemme/ord

My Lambertsen/SLØR - live visuals

Søren Gemmer - lyd/musik


☞ Søren Gemmer - website: http://sorengemmer.com

☞ Charlotte Munck - Panorama Agency-profil: https://bit.ly/2vt3sJB

☞ My Lambertsen/SLØR - live in concert (with the SØNTH composers collective):

| ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ |

Sankt Markus Kirke på Frederiksberg har til Copenhagen Jazz Festival 2022 sat tre kunstnere stævne i en hydbridkoncert 7 tableauer af ord, levende billeder og musik skabes på stedet.

Skuespilleren Charlotte Munck og den elektroniske musiker Søren Gemmer, der tidligere har fortolket det præantikke epos Gilgamesh samme sted under CJF2019, møder her My Lambertsen der under navnet SLØR præsenterer sin bjergtagende visuelle kunst, der skabes live.

Koncerten varer 70 minutter.

| ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ |

Om de optrædende:

CHARLOTTE MUNCK fik sit folkelige gennembrud, da hun overfor Mads Mikkelsen og Troels Lyby besatte en hovedrolle i Hella Joofs EN KORT END LANG i 2001. Siden har Munck medvirket i en imponerende række spillefilm, kortfilm, TV-serier og teaterforestillinger, blandt andet en række hovedroller på Det Kongelige Teater, senest overfor Peter Plaugborg i ‘Omstigning til Paradis’. Munck arbejder desuden med improviseret teater i dramagenren med ensemblet FELT og har som sanger arbejdet med blandt meget andet multiistrumentalisten Gustav Ljunggren og Hess Is More.

SØREN GEMMER er pianist, elektronisk musiker og komponist og arbejder i et spænd mellem moderne jazz og improviseret elektronisk musik. Han har spillet med Jørgen Leth, Nicolaj Stochholm, den amerikanske trompetist Ralph Alessi (ECM), Palle Mikkelborg, DR Big Band blandt mange andre. På det seneste har Gemmer arbejdet med elektro-akustisk improvisation, liveprocessering af reallyde sammen med skuespilleren Thure Lindhardt i projektet ALTING HAR EN TID og med digteren Caspar Eric i HJERTETS PUMPENDE SLID.

MY LAMBERTSEN er visuel kunstner, vokalist og lydkunstner og har i de senere år under aliaset SLØR skabt unikke håndskabte visuals med så forskelligartede kunstnere som artpopperen Penny Police, pianisten Henrik Lindstrand, elektronikvokalisten Astrid Engberg, digteren Andreas Roepstorff og til teater- og danseforestillinger.

| ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ |