Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert - In Light of Things

Dato
Torsdag d. 9. februar 2023, Kl. 20:00 til kl. 21:00
Sted
Sankt Markus Kirke, Forchhammersvej 12A, 1920 Frederiksberg C
Pris
Gratis

Sankt Markus Kirke er for første gang med ved Vinter Jazz og glæder sig til at kunne præsentere pianisten og den elektroniske musiker Søren Gemmers soloprojekt IN LIGHT OF THINGS.

IN LIGHT OF THINGS er iturevne reallyde, abstrake langbølgebeats, tonal improvisation og samplede stemmer der smeltes om i den elektroniske musiker Søren Gemmers alkymistiske laboratorium. Projektet er affødt af mangeårige tværkunstneriske samarbejder indenfor film/videokunst, lyrik og skuespil, der her finder sin form i den improviserede solokoncert.

SØREN GEMMER er pianist, elektronisk musiker og komponist og arbejder i et spænd mellem moderne jazz og improviseret elektronisk musik. Han har spillet med Jørgen Leth, Nicolaj Stochholm, den amerikanske trompetist Ralph Alessi (ECM), Palle Mikkelborg blandt mange andre. På det seneste har Gemmer arbejdet med elektro-akustisk improvisation, liveprocessering af reallyde sammen med skuespilleren Thure Lindhardt i projekterne ALTING HAR EN TID og HØJSANGEN og skuespilleren Charlotte Munck i deres tværkunstneriske fortolkning af det præantikke epos GILGAMESH.