Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert - Ensemble Cheron

Dato
Fredag d. 23. juni 2023, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Sted
Sankt Markus Kirke, Forchhammersvej 12A, 1920 Frederiksberg C
Pris
Gratis

Ensemble Cheron er et barokensemble skabt af violinisten Jesenka Balic Zunic og cembalisten Gunnhild Tønder. De har deres base i både København og Oslo. Derudover består ensemblet af Hanna Losftdóttir på gambe, Alison Luthmers Teyssier på violin og Judith-Maria Blomsterberg på cello. Deres mission og passion er at udforske og udbrede kendskab til ukendte Franske barokkomponister såsom den fantastiske komponist og organist fra Paris, André Cheron ,der er uretfærdigvis blevet glemt i historien men som har komponeret utroligt smukke kammermusikværker der fortjener at både blive spillet og hørt meget oftere end det er tilfældet i dag.

Udover koncerter i Danmark optræder de på jævnlig basis i på Ladegården i Oslo som er en historisk velbevaret gård fra baroktiden , hvor Gunnhild tønder er kunstnerisk leder for koncertserien “Barokke onsdager på Oslo ladegård”. 

De forbereder en CD-indspilning af kammermusikværker af Andre Cheron opus 2. en trio et en duo hvor de kombinerer værker af André Cheron med sonater af Jean Marie Leclair som var André Cherons elev og gode ven. Den første indspilning af sonater en duo vil finde sted til efterår/vinter 2023.