Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert - Nordiske Sange

Dato
Søndag d. 22. august 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Sted
Sankt Markus Kirke, Forchhammersvej 12A, 1920 Frederiksberg C
Pris
Gratis

Sopranen, Katinka Bohse Meyer og tenoren, Gustav Wenzel Most byder på koncerten “Nordiske Sange”.

Koncerten består af et flot program med sange af nordiske komponister: Rued Langgaard, Edvard Grieg, Peter Heise og Carl Nielsen vil være hovedfigurer, og også de svenske komponister Ture Rangström og Wilhelm Stenhammar vil være repræsenterede.

Ved tangenterne sidder solistklasseudannet pianist, Berit Juul Rasmussen. Både Katinka og Gustav har dyrket det nordiske repertoire i en længere årrække på masterclasses og med flere anerkendte sanglærere i Danmark.

Heise og Nielsen er komponister, som mange unge sangere stifter bekendtskab med, og det samme har været gældende for Katinka og Gustav. De er dog også begyndt at arbejde på de to komponisters mere modne og bredere værker såsom “Dyvekes Sange” af Heise og Nielsens samling “Viser og Vers”. Koncerten strækker sig altså fra de lettere toner som f.eks. Griegs “To brune øjne” og Nielsens “Underlige Aftenlufte” til de mere komplicerede og tunge kunstsange, da vi gerne vil give et nuanceret indblik i, hvad nordiske kunstsange kan. Det var nemlig ikke kun italienerne og tyskerne, der kunne skrive storslået romantisk musik - det kunne de nordiske komponister bestemt også!

Der er gratis adgang, og alle er velkommen!